Για το νομοσχέδιο περιορισμού των διαδηλώσεων

Η κυβέρνηση της ΝΔ με χουντικής έμπνευσης νομοσχέδιο στρέφεται εναντίον των διαδηλώσεων περιορίζοντας τις λαϊκές διεκδικήσεις. Οι γελοίες προφάσεις που επικαλούνται όσοι προπαγανδίζουν υπέρ των μέτρων δεν πείθουν κανένα!

Οι διαδηλώσεις, οι συγκεντρώσεις και οι απεργίες δε φταίνε ούτε για τη καθημερινή ταλαιπωρία του λαού, ούτε για τα προβλήματα στις συγκοινωνίες, ούτε για την αναδουλειά στα μικρομάγαζα. Πραγματικός φταίχτης, για όλα τα δεινά του λαού, είναι η αντιλαϊκή πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης! Άλλωστε μαζί με την απεργία, η αγωνιστική διαμαρτυρία στους δρόμους είναι τα μοναδικά όπλα που έχει ο εργαζόμενος, ο άνεργος και ο συνταξιούχος για να διεκδικήσει το δίκιο του! Είναι δικαίωμά του και δεν πρόκειται να ανεχτεί κανενός είδους περιορισμό του!

Επιδίωξη του νομοσχεδίου είναι να συκοφαντήσει τους λαϊκούς αγώνες! Αποτελεί ένα ακόμα κυβερνητικό μέτρο έντασης της κρατικής τρομοκρατίας και καταστολής απέναντι στις λαϊκές ανάγκες και δικαιώματα.

Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ) καλεί τους απόστρατους μαζί με άλλους συνταξιούχους και εργαζόμενους να διαδηλώσουν αγωνιστικά την αντίθεσή τους στα σχέδια της κυβέρνησης

την Πέμπτη 2 Ιουλίου ώρα 19.30

Κοραή και Πανεπιστημίου στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις της χώρας.

Ούτε βήμα πίσω! Να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ!

30/6/2020

Η γραμματεία της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα