Ανεπιθύμητος ο γγ του ΝΑΤΟ

Ο γγ του ΝΑΤΟ δεν έρχεται στη χώρα μας, για καλό! Ενώ βάλλονται ευθέως τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, αυτός και οι ηγέτες των άλλων χωρών μελών, αδιαφορούν. Πάνω από όλα έχουν τη συνοχή της ευρωατλαντικής συμμαχίας. Ενώ η Τουρκία διεκδικεί όλο και πιο επιθετικά, ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, ο γγ του ΝΑΤΟ και η παρέα του νοιάζονται μόνο για το πως θα την “καλοπιάσουν”, ώστε να ξεφύγει από την αγκαλιά της Ρωσίας!

Έχουμε αρκετή πείρα από το παρελθόν, αλλά τους τελευταίους μήνες αποδείχτηκε στην πράξη, ακόμα πιο καθαρά, ότι το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και η ΕΕ  επ’ ουδενίαποτελούν παράγοντες  ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή, όπως προσπαθούν να μας πείσουν  η κυβέρνηση της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα. Μοναδικός τους στόχος είναι η εξυπηρέτηση των δικών τους οικονομικών και στρατιωτικών σχεδιασμών, που επιφυλάσσουν για τους λαούς μόνο επεμβάσεις, πολέμους, φτώχεια και προσφυγιά! Αυτή τους η στάση, δίνει αέρα στα πανιά της Τουρκίας, για παράνομες διεκδικήσεις ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και ευθείες αμφισβητήσεις συνόρων και διεθνών συμφωνιών.

Εμείς οι απόστρατοι της ΚΕΘΑ καλούμε τους συναδέλφους να ενώσουμε τη φωνή μας με τον υπόλοιπο λαό, που θα συγκεντρωθεί στα Προπύλαια

την Τρίτη 6 Οκτώβρη, στις 11 π.μ.

ώστε όλοι μαζί να καταγγείλουμε και να καταδικάσουμε την επίσκεψη του γγ του ΝΑΤΟ στη χώρα μας!

5/10/2020

Η Γραμματεία της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα