για τον γιορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου

48 χρόνια μετά τον ηρωικό ξεσηκωμό λαού και νεολαίας, το Πολυτεχνείο ζει, εμπνέει, καθοδηγεί και μας καλεί στο δρόμο του αγώνα…..

  Τιμάμε το Πολυτεχνείο, καθώς υπήρξε μια από τις κορυφαίες στιγμές της αντιδικτατορικής πάλης, της πάλης κατά του ιμπεριαλισμού, κατά των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ…..

Η εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς βαθαίνει όλο και πιο πολύ με ευθύνη όλων των ελληνικών κυβερνήσεων μέχρι σήμερα…..

Χρέος μας είναι να υψώσουμε ακόμα περισσότερο τις σημαίες του αγώνα για να μην χρειαστεί να επιβεβαιωθούν οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης προς τους «συμμάχους», υπενθυμίζοντας ότι «οι άνδρες μας μάτωσαν δίπλα σε Αμερικανούς στρατιώτες στους πολέμους στους οποίους συμμετείχαμε, και αυτό θα γίνει επίσης και στο μέλλον»!

Χρέος μας είναι να απομονώσουμε από κάθε δραστηριότητα  (φορείς, συλλόγους, συγκεντρώσεις, συζητήσεις κτλ) τους φασίστες, κρυφούς και φανερούς!

Η ΚΕΘΑ καλεί τους δημοκράτες απόστρατους, να συμμετέχουμε όλοι μαζί, στις εκδηλώσεις απότισης τιμής κατά το φετινό εορτασμό, όπως και στην αντιιμπεριαλιστική πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Τα συνθήματα, που φλόγισαν τις καρδιές του λαού και της νεολαίας το 1973 παραμένουν επίκαιρα.

Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία 

Έξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

12/11/2021

Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα