Η  ΑΝΕΑΕΔ Θρηνεί τον άνθρωπό της…

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανεξάρτητης Ένωσης Ενόπλων Δυνάμεων (AΝΕΑΕΔ) αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον πρόεδρό του Αντιναύαρχο ε.α. Γιώργο Ροΐδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή, μετά από πολυήμερη μάχη.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης ο Γιώργος Ροΐδης πρωτοστάτησε στην ίδρυση της ΑΝΕΑΕΔ.
Με ανυποχώρητη αποφασιστικότητα ως μέλος αλλά και ως πρόεδρος τα τελευταία οκτώ χρόνια έδινε καθημερινά τη μάχη για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των συναδέλφων αποστράτων των ΕΔ.

Με τον υψηλό επαγγελματισμό που τον διέκρινε σαν Αξιωματικό του ΠΝ , αλλά και με  όλες τις υψηλές θέσεις που κατείχε στη συνέχεια , απέκτησε μια τεράστια εμπειρία που βοήθησε να οδηγήσει την ΑΝΕΑΕΔ στο δρόμο της υγιούς διεκδίκησης προς το συμφέρον των συναδέλφων.

Πίστευε ότι μόνο με τη συλλογική δράση που σήμερα μπορεί να ξεκινάει από λίγους κι αύριο να συσπειρώνει περισσότερους, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Πρωταρχικός του σκοπός ήταν η καλλιέργεια πνεύματος συνεργασίας, συλλογικής δράσης και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών και φίλων της ΑΝΕΑΕΔ.
Ο Γιώργος
Ο φίλος, ο αδελφός, ο συναγωνιστής με κρίση απαράμιλλη, με αποφασιστικότητα , με αλληλεγγύη, κοινωνική ευαισθησία και αγάπη για τους άλλους και ανθρωπιά, έφυγε νωρίς.
Θα τον έχουμε πάντα στο μυαλό μας για όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά του, και θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε τις παρακαταθήκες του.
Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.

Εκ μέρους της ΑΝΕΑΕΔ τον επικήδειο εκφώνησε ο αντιπλοίαρχος Πολεμικού Ναυτικού ε.α Τριαντάφυλλος Φωτιάδης