ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

49 χρόνια πέρασαν από το Νοέμβρη του 1973 και το Πολυτεχνείο εξακολουθεί ν’ αποτελεί πηγή προβληματισμού και έμπνευσης. Τα συνθήματα από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου για «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία», «Έξω οι ΗΠΑ – Έξω το ΝΑΤΟ» παραμένουν και σήμερα πάντα επίκαιρα…..

Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ) αποτίει φόρο τιμής στους αγωνιστές που όρθωσαν το ανάστημά τους κατά της δικτατορίας, που ήρθαν αντιμέτωποι με τη φρίκη των βασανιστηρίων, τις φυλακές και τις εξορίες, που υπέστησαν κάθε μορφή δίωξης…..

Αποτίει ιδιαίτερο φόρο τιμής στους αξιωματικούς υπαξιωματικούς που αντιστάθηκαν στη δικτατορία και με τον αγώνα τους έδωσαν αθάνατα μηνύματα Ελευθερίας, Δημοκρατίας, Αλήθειας, Δικαιοσύνης, Αυτοθυσίας…..

Ο φετινός εορτασμός της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αποκτά ξεχωριστή σημασία καθώς οι μέρες που ζούμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ) καλεί τους δημοκράτες απόστρατους, να συμμετέχουμε όλοι μαζί, στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης κατά το φετινό εορτασμό του Πολυτεχνείου, όπως και στην αντιιμπεριαλιστική πορεία προς την Αμερικάνικη πρεσβεία.

                                                                                  15/11/2022    

Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα

Διαβάστε περισσότερα στις ανακοινώσεις