ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024 ΤΗΝ 1η ΤΟΥ ΜΑΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΙΟΡΤΑΣΜΟ!

Συνάδελφοι,

Με απεργία και συγκεντρώσεις την Τετάρτη 1 Μάη σε όλη τη χώρα τα συνδικάτα τιμούν την Εργατική Πρωτομαγιά και παράλληλα δίνουν συνέχεια στον αγώνα για καλύτερους όρους δουλειάς και ζωής. Διεκδικούν την απεμπλοκή της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, εκφράζουν για μια ακόμα φορά την αλληλεγγύη τους στον λαό της Παλαιστίνης.

Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα συμμετέχει στον αγωνιστικό απεργιακό γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, στο πλευρό όλων των εργαζομένων. Όλοι μαζί, τιμάμε την 1η του Μάη  μέρα – σύμβολο στον αγώνα των εργατών όλου του κόσμου. Τιμούμε τους εργάτες του Σικάγο του 1886, τους καπνεργάτες της Θεσσαλονίκης του ’36, τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές της Καισαριανής την 1η Μάη του ’44 και όλους όσους θυσιάστηκαν για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο…..

Οι απόστρατοι συμμετέχουμε μαζί με τους υπόλοιπους συνταξιούχους και στις φετινές απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς που οργανώνει το ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα, για να συμπαρασταθούμε στα παιδιά μας, εργαζόμενους και ανέργους, που αγωνίζονται και διαμαρτύρονται!

Στην Αθήνα την Τετάρτη 1η Μάη 10.30π.μ στο Σύνταγμα.

26/4/2024

Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα