Οι Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών του υπουργείου (ΝΠΔΔ) και ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ

Μετά:

  • τη διοργάνωση από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), των εορτών μίσους στο Γράμμο και στο Βίτσι και στο στρατόπεδο Μακρυγιάννη «αγκαλιά» με εξέχοντα στελέχη της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής και διάφορα φασιστοειδή,
  • τις παλαιότερες επισκέψεις αντιπροσωπείας του ΔΣ της στα γραφεία του εγκληματικού μορφώματος (ως ενδεδυμένου τον μανδύα του μέλους του ελληνικού κοινοβουλίου)

και ιδίως μετά την καταδίκη της ΧΑ από το δικαστήριο, αποδεικνύεται ότι το αυγό του φιδιού συνεχίζει να επωάζεται σε … διάφορες φωλιές!

Η πρόσφατη καταδίκη του ναζιστικού μορφώματος στεναχώρησε, απ’ ότι φαίνεται, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΑΑΣ απόστρατο αντισυνταγματάρχη Χρήστο Χρηστίδη. Ο εν λόγω κύριος εξέφρασε δημόσια τον προβληματισμό του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διερωτώμενος ποιος θα αναπληρώσει πλέον το κενό στον «πατριωτικό χώρο», που κατά τον ίδιο κάλυπτε η εγκληματική οργάνωση!

Οι ευθύνες των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων και της σημερινής, για το καθεστώς και την δραστηριότητα των ενώσεων αποστράτων ΝΠΔΔ είναι μεγάλες! Αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος που προέκυψε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, από τον σημερινό υπουργό…..

Διαβάστε Περισσότερα στις Ανακοινώσεις