Εργατική Πρωτομαγιά 2021

6 του Μάη συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Οι φετινές απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς, για κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο, κάθε άνεργο και για κάθε συνταξιούχο, αποκτούν ιδιαίτερα αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Δεν καλούμαστε μόνο να τιμήσουμε όσους δεν συμβιβάστηκαν με τις απάνθρωπες συνθήκες δουλειάς, με την εργασία χωρίς δικαιώματα, με την εκμετάλλευση  ανθρώπου από άνθρωπο.

Καλούμαστε να διαφυλάξουμε όλα όσα κατακτήθηκαν με αιματοβαμμένους αγώνες, εδώ και πάνω από έναν αιώνα, γιατί σήμερα κινδυνεύουν να χαθούν περισσότερο από ποτέ!

Την 1η του Μάη, αυτή τη μέρα-σύμβολο στον αγώνα των εργατών όλου του κόσμου, οι απόστρατοι της ΚΕΘΑ τιμάμε την Εργατική Πρωτομαγιά…..

Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεση μας στις πολιτικές της Ε.Ε. και της κυβέρνησης που ακόμη και σε συνθήκες πανδημίας, δεν διστάζουν να τα βάλουν με τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Συμμετέχουμε μαζί με τους υπόλοιπους συνταξιούχους στις φετινές απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς που οργανώνει το ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα, για να συμπαρασταθούμε στα παιδιά μας, εργαζόμενους και ανέργους, που αγωνίζονται και διαμαρτύρονται!

Στην Αθήνα την Πέμπτη 6 του Μάη στις 10:00 π.μ. στο Σύνταγμα.

Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα για τα εργασιακά!

1/5/2021

Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ)